Over Line-a

Line-a (zegge: Linea) creëert met passie, ervaring en inzicht onderscheidende en verfijnde maatwerk woon- of werkruimtes. We creëren totaalconcepten, van advies en ontwerp tot realisatie. Omdat iedere wens weer anders is, is alles wat wij ontwerpen en maken op maat en dus nooit hetzelfde. Het ontwerpen en maken van één facet kan ook. Of het nou gaat om een maatwerk keuken, een meubel zoals een garderobekast, boekenkast of tv-meubel, mooie diner- of salon tafel: het is allemaal mogelijk.

Line-a is een samenwerking tussen Eric Groeneweg (Lindeboom Interieur) en Paul Warner (Warner Interieur). Met deze ervaring en uitgebreide expertise zien wij een krachtig totaalpakket waarmee het hoogst haalbare haalbaar wordt. Naast dat we ontwerpen en uittekenen,  hebben we een eigen uitgebreide werkplaats waar we de werkstukken maken met behulp van moderne productietechnieken in combinatie met ambachtelijk handwerk. We begrijpen de technieken en de processen erachter en slaan hierdoor een brug tussen ideeën en de uiteindelijke realisatie hiervan. Deze korte lijn zorgt voor een gestroomlijnde en realistische aanpak.

We denken verder dan dat uw wensen zijn waardoor er een verfijnd ontwerp ontstaat, waarmee u verbaasd wordt en misschien nog belangrijker: waar u vertrouwen in krijgt. Vanwege ons oog voor detail en hoge kwaliteitseisen komt ieder ontwerp goed tot zijn recht en is het eindresultaat altijd mooier dan u had durven hopen!

Side table